Forårets repræsentantskabsmøde er afholdt i Nordsjælland

Repræsentantskabsmøderne går hvert forår på tur, således at de forskellige lokalafdelinger på skift er værter for mødet.

Denne gang var det DOF Nordsjællands tur, og det var tredje forsøg, da det skulle have været i 2020. Det blev dog aflyst på grund af Corona og det samme skete som bekendt i 2021.
Sidst DOF Nordsjælland var værter var i 2008 på Den Nordiske Lejrskole i Hillerød.

Nu lykkedes det så endelig for DOF at afvikle både repræsentantskabsmødet med stor succes på Pharmacon, og vi herved kunne vise Nordsjælland fra sin bedste side. Vejret var med og deltagerne kunne efter repræsentantskabsmødet køre en tur forbi Genbrugsstationen og opleve 3 Hvide storke fouragere i området.

Inden selve mødet startede på Pharmacon havde DOF Nordsjælland arrangeret en bus, som kunne køre repræsentantskabsdeltagerne til Rusland for at deltage i indvielsen af det nye reservat, som vi forventer os meget af. Denne indvielse har ligeledes være udsat på grund af Corona.
Godt 100 deltagere var med til indvielsen, hvor der blev holdt tale og klippet snor til reservatet af Gribskov Kommunes borgmester Bent Hansen (V) og Fugleværnsfondens formand Martin Iversen, som begge glædede sig over, at der nu var sikret et godt levested til fuglene, og at fonden havde fået et stykke skov, hvilket der ikke er meget af på Fugleværnsfondens områder.

Hvis du har lyst til at læse, hvad repræsentantskabet arbejder med, så kan du læse referatet her:
https://www.dof.dk/aktiv-i-dof/repraesentantskabet/referater-fra-repraesentantskabsmoder

/Luise Ekberg