Ture

DOF Nordsjælland arrangerer regelmæssigt fugleture på 3-5 timer, fortrinsvis til nordsjællandske fuglelokaliteter, men undertiden også til lokaliteter uden for vores område (de 6 nordsjællandske kommuner). Vores ture, som normalt er gratis, er for alle der gerne vil opleve fuglene i deres naturlige omgivelser og lære mere om dem fra vores kyndige turledere.

Alle ture annonceres i vores aktivitets-kalender her på hjemmesiden.

Foreningens første tur til Eskildsø

Hvordan kommer jeg med

Du behøver ingen forudsætninger for at deltage, dog får du det største udbytte hvis du medbringer en håndkikkert. Langt de fleste ture er gratis, du skal blot møde op den pågældende dag med godt humør, i tøj som passer til sted og årstid og eventuelt med en thermokande og en bid mad.

På visse ture er deltagerantallet begrænset. I så fald står det anført ved den pågældende tur hvilket telefonnummer du skal ringe til for at booke en plads på turen.

Mødestedet er beskrevet i kalenderen hvor du endvidere kan åbne et Google-kort og se mødestedet og hvordan du kommer dertil.

Visse ture er i "bil på delebasis".  Her er reglen, at vi på mødestedet fordeler os på de fremmødte biler, så vi kører i så få biler som muligt, og passagererne deler benzinudgifterne.  Der vil stort set altid være mulighed for at få kørelejlighed, hvis man selv ikke kommer i bil.

Klik her for at se de næste planlagte Ture og møder.